Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Dnes

18. 4. 2024

Včera na Julisce mi fotbal upozadila smrt. Od naší plakátovací fanynky Dukly, paní Prachárové jsem totiž zvěděl smutnou novinu, že na černý kašel spojený s covidem prohrál, v nedožitých padesáti letech, duklaklubák Martin Pivrnec z Prahy 6. Coby jeho teta mi to sdělila za přítomnosti jeho otce, což bylo o to smutnější. Zlatý los, který našel ve svém koupeném Hlasateli z Julisky byl snad ironií osudu. S bábou s kosou asi mocipáni uzavřeli holport, když ta bere syny tátům před očima. Prosím o tichou vzpomínku a hlasitou nadávku.

***

17/4: Dukla na Julisce s Opavou od 17.00. Všem dnes slavícím Rudolfům tam přeji nervy jak špagáty; vidím to na poločasovou plichtu a smutný konec infarktový.

***

4/4: Doposavad to byla vždy marnost, ale i letos pokoušíme štěstí s výzvou, jestli někdo nenavrhne grafickou předlohu plastové nebo papírové kartičky „DUKLA KLUB 2024“. O tom, že by místo toho udělal třeba aplikaci, či jak to správně nazvat, do mobilu, nebo vymyslel něco jiného duklaklubáckého 2024, raději ani nesnít.

***

28/3: V neděli 21. dubna Dukla fanklub pořádá autokarový výjezd na zápas Dukly do Kroměříže. Odjezdu mikrobusu z Chillské nad Metrem Opatov ve 12.30. Jmenovité přihlášky, s kontaktem a se závazným příslibem úhrady účastnického poplatku 400 Kč na místě, ale i na účet při stornu přihlášky, posílejte emailem na fanklubfkd@seznam.cz nebo SMSkou na 737170022. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář